TOP

Dunlop sponsor van Racketlon Tour

Racketlon Nederland heeft een serie opgezet van zeven evenementen die als de Dunlop Racketlon Tour door Nederland zal gaan. Dunlop Slazenger International, bekend van haar merken Dunlop, Slazenger en Carlton, is een overeenkomst aangegaan om het circuit te ondersteunen.

Racketlon is een veelzijdige sport waarbij de speler tafeltennis, badminton, squash en tennis speelt. Iedere punt is hierbij belangrijk en uiteindelijk is diegene die cumulatief de meeste winstpunten heeft de winnaar.
Peter Blommaert, B2B-manager en productmanager Indoor voor Dunlop Slazenger International in de Benelux: “Wij zijn verheugd op de samenwerking met de Stichting Racketlon Nederland, zeker vanwege het feit dat wij in deze jonge sport een unieke combinatie van racketsporten ondersteunen waarin wij van oudsher een historie hebben en onze producten goed vertegenwoordigd zijn.”
De Dunlop Racketlon Tour begint op 21 en 22 februari met een toernooi in Nieuwkoop. Daarna volgen wedstrijden in Rotterdam, Alphen aan den Rijn, Hoogerheide, Etten Leur en een finale in Nieuwkoop.