TOP

Ducky Beau babykleding breidt maatserie uit voor zomer 2011

Kleine kinderen worden groot en soms is dat jammer. Bijvoorbeeld omdat ze niet meer in de collectie van Ducky Beau passen. Voor deze liefhebbers heeft het babymerk een lijn gelanceerd voor kinderen met maat 68 tot en met maat 104.

De nieuwe lijn (voor zomer 2011) kreeg een nieuwe styling mee, aangepast aan de grotere kindjes. Vooral voor jongens is het geheel wat stoerder met materialen als jeans, tricot en een zachte poplin. Er zijn verschillende thema’s. Voor de liefhebbers van klassiek en tijdloos is er ‘Classique’ met  roze en blauw. Voor wie kleur in het leven niet schuwt, is er het vrolijke ‘La Couleur’ en voor de wat stoerdere kleintjes zijn er mooie jeans in zachte kwaliteiten. Wie het liefst op een verblindend wit jacht aan de Cote d’Azur vertoeft, is er ‘La Mer’ en aan hete zomerdagen is gedacht met het luchtige en compleet witte ‘Ibiza’. Het stijlvolle ‘Pur’ ten slotte brengt witte kleding en zilveren details. Kortom: aan elke stijl is gedacht, terwijl er onderling uitstekend met elkaar gecombineerd kan worden.

Aan de babylijn is iets niets veranderd: voor de allerkleinsten zijn fijne materialen gebruikt als babyrib, zachte tricot, velours en gebreide stoffen.