TOP

Dualbrandstore CTC opent winkel in Nieuwegein

CTC (ColourToColour), de dualbrandstore met Adidas en G-Star, heeft een derde winkel geopend in winkelcentrum Cityplaza in Nieuwegein. CTC heeft al twee winkels in Amstelveen en Amsterdam. In samenwerking met Frank Agterberg werd het concept en het interieur geoptimaliseerd.

CTC is ook in Nieuwegein herkenbaar aan de monochrome gele baan, de CTC-zone, die als grens en verbinding functioneert tussen de merken G-star RAW en Adidas Originals. Na de eerste twee winkels werd besloten om het interieurconcept van deze derde winkel een heel nieuw ontwerp te geven, met behoud van de typische CTC design-elementen.

Verticale inrichting

In plaats van horizontaal, zoals in de andere twee winkels, is voor deze inrichting gekozen voor het inspelen op de hoogte van de winkelruimte. Deze ribstructuur oogt luchtig en zorgt er tegelijk voor dat de merken visueel verbonden blijven. Enkel ter hoogte van de paskamers wordt het doorkijkeffect onderbroken, waardoor een hoge presentatiewand gecreëerd wordt met premium displays voor accessoires en gadgets.

Marketing

De vorig jaar ingezette 360°-marketingaanpak, CashToCash, is goed ontvangen door de consumenten en er staan nog een aantal activiteiten op de kalender voor dit jaar.