TOP

Drukte bij fabrieksverkoop Hunkemöller in het nieuws

Op 25 maart 2015 had de fabrieksverkoop van Hunkemöller in Hilversum zo veel geïnteresseerden, dat het in het nieuws kwam.

Het jaarlijks terugkerende evenement van Hunkemöller waarbij de voorraden voor kleine prijsjes worden aangeboden kwam gisteren in het nieuws. De verkoop trok zoveel geïnteresseerden dat er voor de deur een drie uur durende wachtrij stond. Je zou denken dat zo’n lange wachtrij bij prijzen vanaf een euro niet zo gek zijn. Toch kwam het vandaag in het nieuws, onder andere de Telegraaf schreef over de chaos bij het lingerie-evenement.

Trekken en duwen

Om een slipje te kunnen bemachtigen is het slim om yoga-oefeningen te doen voor vertrek zodat je helemaal zen aankomt op de plek van bestemming. Op de Facebookpagina van Hunkemöller staan meerdere berichten over asociale en voordringende klanten.

Weer druk

Vandaag is de tweede dag van de fabrieksverkoop en alweer staan er lange rijen. Foto’s op Facebook laten een rij zien die tot in de straat rijkt die grenst aan de verkooplocatie. De lingeriegigant heeft er vandaag echter wel iets meer rekening mee gehouden. Tijdens het wachten bieden deze jongens je in stijl een kopje koffie aan.  

De sale aan de Liebergerweg in Hilversum duurt nog tot zaterdag.