TOP

Dresscode4Kids introduceert Pippi en Celavi

Erik de Waal van het kindermodeagentuur Dresscode4Kids heeft een aantal nieuwe merken in de wacht weten te slepen. Dat bekent ook verhuizen naar een grotere showroom.

Naast Balloon, Creem, OPT, Claire Kids en New Facts heeft Erik de Waal voor komend seizoen twee nieuwe Deense merken in de portefeuille. Het zijn de Deense merken Pippi, Fairytale en Celavi. Celavi brengt ondermeer een collectie beschermende, functionele en funny buitenkleding en laarsjes. Het gaat om skipakken, regenkleding, wanten, mutsen en regenlaarsjes bezaaid met printjes van bijvoorbeeld vogels en tractoren. Pippi brengt een complete kledinglijn inclusief denimpakket voor jongens en meisjes tot maat 128. Nieuw is hier het functionele prematurenlijntje in maat 32 tot 44.

Nieuwe showroom in Weesp

Erik de Waal zit midden tussen de verhuisdozen als hij vertelt over zijn nieuwe showroom: “Ik had meer ruimte nodig, vandaar de nieuwe showroom. Ik blijf binnen Weesp, maar ga van 270 naar 400 vierkanten meter. Dat heb ik wel nodig want Claire, New facts, Celavi en Pippi hebben ook een voorraadprogramma. Ik ben erg blij met mijn nieuwe interieur. Alles is gelijkvloers. Er zijn nu vier ruimtes om mijn merken te presenteren. De zuil in het midden heb ik in mijn huiskleur oranje laten schilderen. Daaromheen bevinden zich de tafels. Volgende week zijn we helemaal klaar voor de start van het nieuwe seizoen.”

Dresscode 4 kids
Hogeweyselaan 221a
1382 JL  Weesp
Tel. 0294- 489300