TOP

Doerak communiecollectie 2011

Doerak brengt voor meisjes en jongens een communiecollectie in de maten 92 tot 164 met alle tussenmaten. Dit jaar is extra zorg besteed aan de pasvorm.

Volgens Doerak willen jongens met hun communiefeest het liefst op papa lijken. Klassiek met een stoere twist zet de toon in de jongenscollectie. De thema’s voor prints zijn racing, adventure, cars en toys. Naast T-shirts, polo’s, shirts met lange mouwen en hemden in prachtige stoffen met originele motieven zijn er stropdasjes, colberts en blazers. Ze kunnen gecombineerd worden met stoere sweatvesten of flatknit pullovers. Met geklede, maar stoer uitgewerkte broeken en denims is het plaatje compleet. Doerak is te combineren van een geklede tot de echte ‘doerak’- stijl en al het sportief-chique dat ertussen zit. De kleurkaart bestaat uit helderwit, frisgeel, taupe en antraciet (ook voor meisjes).

Doerak communiecollectie 2011 voor meisjes

Communiemeisjes kunnen komend seizoen bij Doerak prinsesjes zijn in zwierige jurkjes met veel details als strassteentjes en borduursels. Door de stofkeuze oogt de collectie rijk. Voor prints zijn er verschillende thema’s waaronder ‘back to nature en ‘a girls dream world’. De collectie is opgebouwd uit aansluitende T-shirtjes met leuke mouwtjes, zwierige rokjes en stijlvolle bolero’s, vestjes en een chique blazer. Bij dit alles zijn driekwart leggings verkrijgbaar en accessoires als sjaals, tasjes en sokjes. Vasa International start half mei met de verkoop.

De beelden hiernaast zijn nog van de Doerak communiecollectie 2010