TOP

Diversité Footwear lanceert limited edition sneaker

Op vrijdag 25 mei 2018 lanceert Diversité Footwear een nieuwe unisex sneaker. De schoen wordt in gelimiteerde oplage geproduceerd.

Het Rotterdamse schoenenmerk Diversité Footwear lanceert op vrijdag 25 mei 2018 haar limited edition Bridge Camo Low Top-sneaker. Het unisex model wordt met de hand gemaakt in Portugal van camouflage suède, zwart leer en rode details.

Go-getter

Oprichters Wesley dos Santos en Adilson Araujo hebben de Nederlandse rapper Winston Bergwijn, beter bekend als Winne, en influencer Sandra Delgado aan de schoen weten te koppelen. “Na het bepalen van de kleuren zijn wij gaan brainstormen over welke krachtige go-getters overeenkomen met dit concept”, vertelt Dos Santos in een persbericht. “Adilson en ik zijn opgegroeid met de muziek van Winne. Bij het bedenken van het concept en zien van de schoen moesten wij meteen denken aan één van onze favoriete tracks genaamd: ‘Geef 8 Remix’.” Araujo vult aan: “Sandra Delgado hebben wij onlangs leren kennen en is voor ons hét perfecte voorbeeld van een positieve en moederlijke go-getter.”