TOP

Dit zijn de gastontwerpers van Pitti Uomo 93

De organisatie van de toonaangevende mannenmodebeurs Pitti Uomo, die van 9 tot en met 12 januari 2018 wordt gehouden in Florence, heeft zijn nieuwe gastontwerpers bekendgemaakt.

Tijdens de komende editie van Pitti Uomo zijn modemerken Undercover by Jun Takahashi van en AKAHIROMIYASHITATheSoloist gastontwerpers van de beurs. De twee avantgardistische modelabels uit Japan houden een (catwalk)presentatie als onderdeel van de beurs in Florence, waarin ze hun herfst-winter 2018-2019-collecties tonen. 

“Undercover is na 9 jaar terug in Florence – samen met met TAKAHIROMIYASHITATheSoloist,” vertelt Lapo Cianchi, communicatiedirecteur van Pitti Immagine. “Voor het eerst zullen deze twee visionaire Japanse ontwerpers, die ook vrienden zijn, een show geven die niet alleen een symbolische uiting is van hun vriendschap, maar ook van een wederzijds respect voor elkaars werk.” 

De vorige editie van de Pitti Uomo waren de labels Off White en J.W. Anderson gastontwerpers van het grootschalige mode-evenement in Florence.