TOP

Dit is de wintercollectie ’20-’21 van Camel Active

Outdoorlabel Camel Active heeft de nieuwe wintercollectie voor 2020-2021 gepresenteerd tijdens een catwalkshow in Berlijn. Het merk showde zowel de vrouwen-, mannen- als schoenencollectie.

Onder het motto ‘See, feel explore’ nam Camel Active het publiek, waaronder 2.000 klanten van het merk, mee in de wereld van het lifestylemerk.  “De modeshow waarop de herfst-wintercollectie voor 2020 is te zien, markeert voor ons de lancering van de complete dameskledingcollectie, de herlancering van schoenen en de verdere ontwikkeling van herenkleding met zijn casual en functionele uiterlijk”, zei directeur Frank Brüggemann.

Stralende zon
 
Het decor van de show was een 175 meter lang pad dat door een buitenlandschap liep op 1.400 vierkante meter met natuurlijke elementen als aarde en wind en een stralende zon. In totaal 50 modellen toonden de belangrijkste looks van nieuwe wintercollectie, die wordt gekenmerkt door multifunctionaliteit, mix van materialen, hybride stijlen en de herinterpretatie van iconische stijlen zoals veldjassen en laarzen.