TOP

Directiewisseling bij Varova Fashion Holding

De Varova Fashion Holding (VFH) heeft een nieuwe algemeen directeur aangesteld. Maarten Vaessen heeft het stokje overgedragen. Hij blijft nog wel betrokken bij Varova.

Jop Pollman is de nieuwe algemeen directeur bij VFH. Maarten Vaessen is onlangs teruggetreden als ceo, maar blijft aandeelhouder bij de investeringsmaatschappij die eigenaar is van onder andere Sissy-Boy, Open32, Gsus, Kings Of Indigo, Ontour en tot voor kort keten Men At Work. Dit bevestigt het bedrijf aan Textilia. Vaessen was in 2004 een van de oprichters van Varova. De ervaren modeman Jop Pollmann – eerder onder meer ceo bij Gsus en ceo/coo bij Scotch & Soda – heeft hem inmiddels opgevolgd als ceo van de modetak van de investeerder.

Naamsverandering

De directiewisseling is niet het enige nieuws binnen de onderneming. Deze zomer is het ook van naam veranderd. Stond het bedrijf de afgelopen jaren bekend als Varova Fashion; vanaf nu heet de mode-investeerder VFH. De onderneming laat aan Textilia weten dat VFH zich meer als een houdstermaatschappij wil profileren en minder als een ‘modegroep’. Het is de bedoeling dat de verschillende formules nadrukkelijker op de voorgrond treden.