TOP

Designeritems uit Fashion For Relief show online te koop

De kleding uit de Fashion For Relief Haïti benefietshow is vanaf vandaag online te koop bij Net-a-porter.com. De show werd vorige maand georganiseerd door model Naomi Campbel. Ze haalde 1.450.000 euro op voor het goede doel.

Beroemdheden uit de mode- en showbizzwereld zoals Kate Moss, Pixi Geldof en Amber Le Bon showden tijdens Fashion For Relief creaties van onder andere Burberry, Vivienne Westwood en Dolce & Gabanna. Agyness Deyn maakte deze show extra memorabel door twee keer achter elkaar te vallen op de cartwalk.

Veel kledingstukken zijn tijdens de avond zelf verkocht, maar de overgebleven items zijn nu via de webshop van Net-a-porter te koop. Ook geshowde tassen, zonnebrillen en horloges worden op de site aangeboden. De opbrengst van de kleding gaat, net zoals bij de show, naar het goede doel: moeders en kinderen in Haïti. 

Alexander McQueen
Kleding van de onlangs overleden ontwerper Alexander McQueen zorgde voor heftige emoties tijdens de show. De meeste items zijn voor hoge bedragen tijdens deze avond geveild, maar de overgebleven stukken zijn ook via de website te verkrijgen.