TOP

Derde Grazia PC Catwalk: 1200 vrije front row plaatsen

Altijd al front row willen zitten bij een modeshow? Pak dan nu je kans, want glossy Grazia en Fashion & Museum District organiseren op zondag 22 augustus een catwalkshow in de Amsterdamse PC Hooftstraat met 1200 vrije plaatsen.

Het is de derde keer dat Fashion & Museum District in samenwerking met de wekelijkse glossy Grazia de Grazia PC Catwalk organiseert. “Grazia’s PC Catwalk is de ultieme manier om een modeshow met internationale allure voor iedereen toegankelijk te maken. Het is dé plek waar je alle fashion trends van komende winter van merken zoals Lanvin, Prada, Dolce&Gabbana, Etro, Corneliani, Celine, Burberry voor bij ziet komen”, meldt hoofdredacteur van Grazia Hilmar Mulder in een persbericht.

BN’ers
Ook BN’ers weten het mode-evenement elk jaar te vinden; zo waren onder andere Daphne Deckers, Gordon, Jort Kelder, Gigi Ravelli en Nicolette Kluijver afgelopen jaar aanwezig. Dankzij de 350 meter lange catwalk kunnen bezoekers de BN’ers  en modellen van dichtbij zien.

Stylehunter Best Dresses Award
Als onderdeel van de show tonen de stylisten van Grazia een impressie van hun visie op de nieuwste wintermode en reikt Grazia een Stylehunter Best Dressed Award uit aan de best geklede persoon van de P.C. Hooftstraat. Daarnaast besteedt Grazia samen met hoofdsponsor Wella Professionals volop aandacht aan de nieuwste haar- en make-up trends.  DJ StoneBridge, onder meer bekend van de hit Put ‘Em High, verzorgd de muzikale omlijsting. Na afloop van het event is er vanaf 17.00 uur een afterparty in CaffePC.

Line up
12:00 DJ Line up: DJ StoneBridge, Max Morel, Mayday, Firebeatz
12:00 VIP brunch
13:30 PC Catwalk Casual / Denim
14:30 PC Catwalk High Fashion
15:15 PC Catwalk fashion according to Grazia & Wella Professionals
17:00 Official PC Catwalk after party at CaffePC