TOP

Derde editie Flavourites Live in Amsterdam Noord

Van 18 tot en met 20 november 2011 vindt de derde editie van het unieke webshopevent Flavourites Live! plaats. Gedurende drie dagen presenteren webshops, geselecteerd door de webshopverzameling Flavourites.nl, zich aan het publiek in de Kromhouthal in Amsterdam Noord.

Na de eerste twee edities strijkt Flavourites Live! nu neer in het creatieve Amsterdam Noord op het terrein ‘De Overkant’. Hier staat de Kromhouthal, een oude fabriekshal die tot innovatieve evenementenlocatie is omgetoverd. De Overkant is een unieke en stoere locatie die met zijn frisse ‘look & feel’ goed aansluit bij Flavourites Live! Bijzonder detail: de derde editie van het webshopevent is het eerste grote consumentenevent dat in de hal zal plaatsvinden.

Wat is er te koop?
Op Flavourites Live! zullen 150 webshops met kleding, woonaccessoires, tassen, sieraden, kinderspullen, schoenen en meubels aanwezig zijn. Nieuw dit jaar is een programma met leerzame en interessante workshops. Bijkomen van het shoppen kan op één van food spots. Van Flavourites Live!

Tijden
Flavourites Live! is geopend van vrijdag 18 tot en met zondag 20 november 2011 van 10.00 tot 18.00 uur. Entreekaarten kosten € 10,- in de voorverkoop en € 12,50 aan de deur. Kijk voor meer informatie, deelnemers, het workshopprogramma en het laatste nieuws op www.flavoriteslive.nl. Hier kun je ook je kaarten bestellen.

Over Flavourites
Flavourites is een website waar de nieuwste en hipste webshops, gericht op vrouwen, bij elkaar staan. In 2007 startten Natascha Klootsema en Marije M. Mulder met de site om overzicht aan te brengen in het woud der webshops. Flavourites.nl geeft maandelijks het online shopping magazine FlavourZine.nl uit en lanceerde in 2010 haar hippe broer: Easyasbeans.com, een webshopverzameling voor mannen. In 2009 werd samen met HPR Organisatie de eerste editie van het event Flavourites Live! georganiseerd.