TOP

Denham opent derde winkel in Amsterdam

Donderdag 23 mei opende Jason Denham officieel zijn derde winkel in Amsterdam. Het is de eerste winkel in de stad waar de volledige collectie wordt verkocht. In de Negen Straatjes zit al een boetiek voor vrouwen en op de Prinsengracht wordt alleen de mannencollectie verkocht.

De zogenaamde Amsterdam Showcase Store van Denham aan de Hobbematraat in Amsterdam (vlakbij de P.C. Hooftstraat) is sinds 9 mei open. De winkel is volledig ontworpen en ontwikkeld door het eigen creatieve team van Denham. Op de begane grond worden de highlights van de mannen- en vrouwencollecties gepresenteerd, in de kelder is een uitgebreide mannenafdeling en de eerste verdieping is ingericht als boetiek voor vrouwen.

Exclusieve items 

Naast de collectie van Denham worden in de winkel ook exclusieve items van andere merken verkocht. Ook vind je hier het Private Wardrobe concept, dat klanten op uitnodiging toegang biedt tot een selectie limited editions van Denham die nergens anders verkocht worden.

Unieke details

In het winkelontwerp vind je unieke details zoals een op een ticket-office geïnspireerde receptie, neon verlichting, een popcorn machine, een museumachtige collectie kleermakerscharen en een mix van antieke en moderne meubels.

Street art

Tijdens de officiële winkelopening op 23 mei werd ook het vijfjarige jubileum van Denham gevierd. Straatkunstenaar Laser 3.14 maakte voor deze gelegenheid een kunstwerk rond Denham’s mantra’s The Truth is in the Details en Worship Tradition/Destroy Convention. Deze wordt als print uitgebracht op limited edtions T-shirts uitgebracht. Ook wordt het in metaal gelaserd als kunstwerk voor in de winkel.

 

Foto’s: Philip Jintes (winkel) en Reinier RVDA (opening).