TOP

De nieuwste kindercollecties voor zomer 2010: Room Seven, Lofff en Lipfish

Wat brengen de kindermodemerken voor het volgend zomerseizoen 2010? Bengels zet de collectieberichten voor je op een rij. Met al het nieuws over de kleuren, materialen, dessins en stijlen.

In de Bengels Etalage staat informatie over de nieuwste collecties. Hieronder een kleine greep uit het aanbod:

* Room Seven heeft zich laten inspireren door de zomerse pracht van de natuur en bijbehorende zomerkriebels. Dit vertaalt zich in onder andere het thema Cool Romance, dat is doorgevoerd in de volledige lijn, een samenspel tussen stoer en romantisch.

* Lofff heeft als thema Good Food. Alle lekkernijen van de markt horen zie je terug in de collectie: aardbeien, kersen, sinaasappels, maar ook garnalen, visjes en rode pepers. De collectie bestaat uit veel jurken en rokken, zowel lang en zwierig, als kort en strak. Verder zijn er tops met kiwi en nieuw is de stretchskinny. Lofff maakt het plaatje compleet met bijpassende accessoires, sjaaltjes, slippers en schoenen.

* Lipfish laat kinderen de natuur ontdekken met lachende haaien, lieve vosjes en de bekende Lipfish kikker. De lente-/zomercollectie 2010 is er één met een knipoog en is gericht op de zee met lonkende octopussen en dolle pelikanen. Op sommige kledingstukken kun je zelfs een eigen foto aanbrengen. Nieuw voor baby’s is de cadeauset met romper, mutsje en sokjes uit organisch katoen.