TOP

De lentecollectie 2010 van B Casual Young is beschikbaar

De collectie voor lente 2010 van B Casual Young by Bram's Paris is orderbaar vanaf de presentatie op Just Kidz. De collectie omvat een uitgebreid programma voor meisjes en jongens in mini en juniormaten.

Voor mini- en juniormeisjes is er een funky dierenthema met vrolijke vogels, een grappige kat en grafische all over prints. Nieuwe items zijn jacks, een vrolijke trenchcoat, een A-line jack en de stoere bomber, maar ook de boyfriend pant. Koraal, purper en blue surf zijn gekozen als hoofdkleuren.

Voor mini- en juniorjongens van B Casual Young by Bram’s Paris is het thema Tyfoon gekozen. Strepen, een wereldkaart, veel grafische elementen en een kleurverloop zijn terug te vinden in de prints. Nieuwe items zijn jacks, een motorjack, een armyjack en een sportieve jas, maar ook het denimjackje met borduursel op de achterkant. In het denimprogramma wordt gespeeld met verhoudingen zoals grote zakken/kleine kleppen en speelse stiksels. De drie kleurgroepen zijn opgebouwd rond rood/wit/blauw; paars en walvisgrijs; en donkerblauw.