TOP

De Bijenkorf opent webshop tijdens Maffe Marathon

Op 1 april opent De Bijenkorf haar 'dertiende filiaal': de onlineshop. De lancering valt samen met de start van de twaalf dagen durende voorjaarsactie Maffe Marathon.

Bijna het gehele assortiment van de Maffe Marathon is via de webshop te koop. Ook na de Maffe Marathon blijft de Bijenkorf online verkopen. In de eerste periode biedt de webshop vrouwenmode, accessoires, lingerie, cadeaus, cosmetica en een groot deel van de collectie van het actuele de Bijenkorf Magazine. In de loop van 2009 volgen andere productgroepen. Uiteindelijk wordt de webshop van de Bijenkorf een goede afspiegeling van haar warenhuizen.

Maffe Marathon

De tegenhanger van de najaarsactie Drie Dwaze Dagen pakt dit keer royaler uit, tegen eenvoudigere spelregels. Alle klanten krijgen de mogelijkheid om te sparen voor de kooppremie van 180 euro, die zij kunnen inwisselen voor gratis producten tijdens de finish op 11 april. Hoe vaker de klant komt, iets koopt en hoe meer zij per dag in de Bijenkorf besteedt, hoe hoger de euro-bonus. Vorig jaar heeft 80% van de 40.000 actieve spaarders klanten het gespaarde bedrag verzilverd.

Nicolette van Dam gaat het officiele startschot geven van de Maffe Marathon in het filiaal in Amsterdam