TOP

David Beckhams ondergoed bij H&M

De bodywearcollectie van David Beckham zal vanaf begin 2012 bij H&M te koop zijn. De twee gaan een langdurige samenwerking aan, waarbij de ondergoedcollectie van de voetballer exclusief bij H&M verkocht wordt.

De ondergoedcollectie is een initiatief van David Beckham en zijn zakenpartner Simon Fuller, ontdekker van de Spice Girls en één van de bedenkers van het Britse programma Pop Idol. Meestal is er bij dit soort projecten eerst de samenwerking en daarna de collectie, maar in het geval van David Beckham en H&M was het precies andersom.

Puzzel

“Het afgelopen jaar ben ik samen met mijn team bezig geweest om mijn bodywearcollectie te ontwikkelen”, zegt David Beckham in een persbericht. “Het laatste stukje van de puzzel was een retailpartner die de visie en capaciteit heeft om deze producten wereldwijd te distribueren.”

Valentijnsdag

De ondergoedlijn van Beckham zal exclusief verkrijgbaar zijn in ongeveer 1800 H&M winkels in 40 landen wereldwijd. De bedoeling is dat er elk seizoen een nieuwe collectie van Beckham in de schappen bij H&M ligt. De eerste collectie is vanaf 2 februari 2012 verkrijgbaar, precies voor Valentijsdag.

Pop-upstore

En er is nog meer nieuws van H&M: vandaag opende de beach pop-up store in Scheveningen, die tot 3 augustus open is. In een zeecontainer op het strand worden Great Summer Basics verkocht voor mannen en vrouwen. Eind mei stond de pop-up store ook al op het Scheveningse strand met WaterAid-collectie.