TOP

Data Amsterdam Fashion Week bekend

Zet deze datum alvast in je agenda: van 14 juli tot en met zondag 18 juli vindt namelijk de Amsterdam International Fashion Week weer plaats. De organisatie van het modespektakel kiest opnieuw het Amsterdamse Westergasterrein als locatie.

Naast het offciële programma waar Nederlandse designers en merken hun nieuwste collectie showen, bestaat er het openbaar programma Fashion Week DOWNTOWN. Deze zal starten op zaterdag 10 juli en duurt tot en met zondag 18 juli 2010. Het openbare programma vindt plaats in diverse winkels, clubs en galeries door de hele stad Amsterdam.

Reportage
De Amsterdam International Fashion Week vormt tweemaal per jaar het hoogtepunt van de Nederlandse mode, met een programma van onder andere modeshows, presentaties, lezingen en feesten. Het showprogramma en de lezingen zijn met name gericht op professionals. Op de vorige winter-editie, die van 27 tot en met 31 januari plaatsvond, maakten wij reportages en filmpjes van de shows van onder andere ontwerpers als Jan Taminiau, Mada van Gaans, Fong-Leng, Claes Iversen en Claudia Sträter. Uiteraard zijn wij ook deze editie weer op het Westergasterrein aanwezig om alle shows te verslaan.