TOP

Daryl van Wouw gaat voor vrouwelijk

Dit weekend bleek de show van Daryl van Wouw een van de trekkers van AIFW. De zaal zat zaterdagavond om kwart over negen barstensvol, hoewel de genodigden bil aan bil aaneengeschoven zaten, moest een deel van hen alsnog blijven staan en op de trappen plaatsnemen. Darryl, bekend om zijn stoere streetwear, verraste zijn publiek met een kleurrijke en vooral vrouwelijke collectie.

Zijn modellen droegen tribal make-up, opvallende oorbellen geïnspireerd op de hand van Fatima, en felgekleurde strengen geel, rood, blauw en groen in het blonde haar. De eerste indruk was een feestelijke mix van spirituele invloeden.

Daryls collectie bestond grotendeels uit terugkerende items zoals geplisseerde leggings (handelsmerk van Daryl) en geplisseerde korte pofbroekjes, minirokjes en jurken in de voor hem zo tekenende felle primaire kleuren.

Nadeel van de vele plissebewerkingen was dat deze toepassing de pasvorm en het silhouet niet altijd ten goede kwam. Op het lijf gegoten daarentegen zaten zijn prachtige leren korte broekjes met stijlvolle aansluitende hemdtops. Daryl gebruikte naast off white met name felle kleuren. Dominant waren offwhite, kobaltblauw en okergeel.

Bekijk de show.