TOP

Danie Bles showt Mix and Match wintertrends 2011/2012

Danie Bles presenteerde donderdag 15 september haar Mix and Match show in Vianen. Tout bekend Nederland was naar de showroom van Miele gekomen om te zien wat volgens de styliste de trends van de komende herfst en winter zijn.

Blouses met zijden strikken, gebreide shawls, drie grote ringen per hand, vilten hoeden: accessoires speelden een belangrijke rol in de tweede Mix and Match show van Danie Bles. “Je kunt nooit genoeg toevoegen aan het juiste basisitem”, liet de styliste dan ook voor de start van de show via een levensgroot filmscherm weten. “Ik hoop dat mensen die naar de show kijken hun eigen favoriete items eruit halen en dit combineren met goede basics.”

Kleur
Niet alleen accessoires speelden een belangrijke rol in de show, ook kleur domineerde de catwalk. Een vrouwelijke look met felle kleuren zoals okergeel en smaragdgroen werd afgewisseld met zwarte en zelfs koper/oranje kleurtinten. Naast felle kleuren waren er ook veel prints te zien. Opvallend: de prints werden vaak met elkaar gecombineerd. Zo zagen we een gestreepte colbert met geruite shawl en tijgerblouse gecombineerd met een geblokte pantalon.

Materialen
De zijden blouse was een terugkerende basic in de show van Bles. De blouse werd zowel gecombineerd met een pantalon, denimshort als rok. Een ander opvallend item was het (fake fur) jasje. Vaak los gedragen over tops en blouses en in tientallen kleuren geshowd. En terug van weggeweest: de flared jeans. In de show vooral gecombineerd met wijdvallende tops én altijd met hoge hakken. 

BN-ers
In het publiek zaten onder meer Sylvie van der Vaart, Leontine Borsato, actrice Liza Sips, Renée Vevoorn, Regina Romeijn, Nikkie Plessen en Quinty Trustfull. Onder andere Hollands topmodel Sylvia Geersen liep mee in de show.

Bekijk de slideshow voor meer trends.

Foto’s: Jeroen Snijders