TOP

Comma lanceert nieuwe lijn

Comma lanceert volgend seizoen Comma Casual Identity; een individualistische, sportieve en vooral eigentijdse vrijetijdslook bedoeld voor 'de vrouw die stijlvol voor de dag wil komen in prettig ontspannen mode'.

Het eigen karakter van Comma Casual Identity wordt benadrukt in geaccentueerde snits en kledingstukken met eigenzinnigheid. Het collectiebeeld is stoer Amerikaans in schril contrast met een verleidelijke Italiaanse charme, ofwel vrouwelijk sportief met een vleugje sex-appeal.

Denk daarbij aan met elkaar te combineren collectiestuks van robuuste materialen en met passende dessins; zoals geborsteld katoen, strepen en ruiten, stone-washed corduroy en grove breisels tegenover scherp gesneden jacks van gewassen leer of een klassieke trenchcoat in een geruwde stof. Jassen zijn voorzien van een verrassende patchwork-voering maar ook de term ‘Identity’ zien we terugkeren in details; op labels, knopen, rivets, borduurwerk en bedeltjes.

Natuurlijk is de nieuwe vrijetijdslook niet compleet zonder de juiste accessoires. Vanaf volgend seizoen zijn de accessoires van Comma bedoeld bij zowel de Comma Casual Identity als de businesscollectie.

Retailprijzen
Blazers €129.95 – €169.95
Jeans €79.95 – €119.95
Breisels €69.95 – €119.95
Blouses €39.95 – €79.95
Shirts €19.95 – €59.95

De nieuwe lijn bestaat uit 15 tot 25 items en verschijnt twaalf keer per jaar.