TOP

Comeback: ClickClacks armbanden

Wie kent ze nog? De klikarmbanden uit de jaren negentig, die je vanuit een rechte positie om de pols heen 'klikt'? Ze zijn nu terug van weggeweest onder de klinkende naam ClickClacks. Door het kliksysteem passen de armbanden perfect om de pols.

De leren armbanden van ClickClacks zijn er in veertien design voor mannen en vrouwen en in verschillende kleuren. Van nepbont en crocoprint tot metallic en bloemenprint. Ook bijzondere wensen van de retailer voor afwijkende modellen kunnen worden uitgevoerd. De meeste ClickClacks zijn uit voorraad leverbaar.

Trendsetters 

ClickClacks richt zich op trendsetters en is onder andere geschikt voor jeanswinkels en boetieks. De armbanden zijn verkrijgbaar in de maten small en large met een consumentenadviesprijs van €14,95.

Amsterdam

Achter ClacksClacks zitten twee Nederlandse jongens, die werken onder het pseudoniem ‘Crazy And The Lame’. Sinds 2010 timmeren ze vanuit Amsterdam aan de weg met ClickClacks. De armbanden worden in Nederland ontworpen en geproduceerd. Inmiddels worden de armbanden ook verkocht in België, Luxemburg en Rusland.

 

De armbanden zijn al verkrijgbaar bij onder andere America Today. Meer verkooppunten vind je op de website van ClickClacks.