TOP

Coiffure Award showt haartrends van 2010

Een warrige beachlook wordt het helemaal dit jaar voor vrouwen. Bij mannen is de nerd-look hip, met strakke scheidingen en vette kuifen. Bekijk alle trends in onze foto slideshow.

Een veelvoorkomende coupe is toch wel de beachlook, ofwel rommelig haar dat door de wind nonchalant uit model lijkt geblazen. Ook de rechte pony blijft nog even in het ‘modebeeld’ en geëxperimenteerd wordt er met korte, sexy en hoogblonde koppies.

NERD
Bij mannen is vooral de nerd-look hot. Met strak naar achter gekamde haren met een flinke dot gel. En niet vergeten de kuif, die schuin, recht, opgerold of slap op het voorhoofd pronkt. Kortom, er is genoeg inspiratie op te doen via coiffureaward.nl.

Categorieën 
Kappers uit alle windstreken van het land konden foto’s met hun beste kapsels, of beter gezegd creaties, naar de jury van de Coiffure Award opsturen. De besten dingen op 9 mei mee naar één van de dertien prestigieuze awards. De kappers maken kans op Awards voor dames- en herenkapsels verdeeld over zes categorieën gebaseerd op verschillende regio’s. Daarnaast zijn er de Awards voor Avant Garde-kapsels en Newcomer of the Year (voor kappers van 21 jaar en jonger). Verder zijn er nog vijf extra Awards te winnen: de Hairdresser of the Year Award (de overall Award voor de ultieme winnaar), de Pers Award (voor de beste kapper volgens de persjury), de Team Award (voor het beste team), de Consumer Award (voor de beste foto volgens de consumenten) en de Schwarzkopf Hair Color Technician of the Year (voor de beste haarkleurspecialist).