TOP

Coef Men opent twee nieuwe vestigingen


Begin 2020 breidt Coef Men uit met twee nieuwe filialen in Utrecht en Leiden. De retailer heeft al twee zaken in Arnhem en Nijmegen.

Coef Men opent in februari 2020 de deuren van de nieuwe winkel aan de Haarlemmerstraat 34 in Leiden. Dit ruim 400m2 grote pand, voorheen van If & Co, wordt daarvoor grondig verbouwd. Daarna betrekt de retailer in maart een Rijksmonument van circa 300m2 aan de Utrechtse Oudegracht 114. Ook de bestaande zaken worden aangepakt: de winkel in Nijmegen wordt deze maand gerenoveerd.

 

Totale wereld

Coef Men verkoopt een mix van streetwear, mannenmode, sneakers, accessoires en verzorgingsproducten voor mannen. Het merkenpakket bestaat onder meer uit Stone Island, C.P. Company, Filling Pieces, Daily Paper, Olaf Hussein, APC, Maison Kitsuné en NN07. “Ik zit nu dertig jaar in de moderetail en de afgelopen tien jaar hebben we succesvol laten zien dat Coef Men weet dat het bij een jas of een paar goede sneakers niet ophoudt”, zegt mede-eigenaar Coen Burgers in een persbericht. “Onze klant krijgt een totale wereld gepresenteerd: naast de juiste modemerken horen accessoires, verzorgingsproducten voor mannen en een mooi boek.”

 

Geïnvesteerd

“Daarnaast hebben we geïnvesteerd in onze backoffice: een strakke financiële planning, budgettering en verstand van online retail. We investeren in panden, de webshop en goed personeel. We hebben alle onderdelen onder controle die nodig zijn voor een succesvolle retailorganisatie.”

 

Coef Utrecht

In Utrecht vestigt Coef Men zich in een 1000 jaar oud trapgevelpand aan de Oudegracht.

Coef Arnhem

Coef Men in Arnhem.