TOP

Coach Rotterdam zoekt DJ-talenten

De vernieuwde Coach-winkel in Rotterdam wil jong DJ-talent een podium bieden. De winkel start dit weekend met het project.

DJ-talenten kunnen vanaf dit weekend iedere vrijdag, zaterdag en zondag hun beats laten horen aan het winkelend publiek in het Rotterdamse Coach-filiaal. Coach bouwde hiervoor een DJ-booth, die boven de winkelvloer zweeft.

Podium
Coach heeft veel vertrouwen in het open podium. “Tijdens de Schooltour die we eerder hielden, ontdekten we dat er binnen onze doelgroep veel getalenteerde jongeren zitten”, aldus marketing manager Kirsti Boessenkool. “Ook DJ’s, maar die krijgen niet vaak de kans om te draaien voor een groot publiek. Coach gaat deze jongeren een podium bieden in Rotterdam.” Jongeren vanaf 16 jaar met DJ-ambitie kunnen zich aanmelden voor het project via een applicatie op de Facebook-pagina van Coach.

Experience
De vernieuwde winkel in Rotterdam moet gaan dienen als optimale ‘shopping en service experience’. Boessenkool: “Iedereen moet zich gelijk thuis voelen in deze winkel. Plof gerust neer en neem een drankje en geniet vooral van de muziek die de DJ’s maken.

Coach
Coach is een sneakerformule die vijtig winkels telt in Nederland. Het merk richt zich op klanten in de leeftijdsgroep 13 – 29 jaar en verkoopt naast sneakers ook accessoires en street fashion. In 2014 bestaat Coach 25 jaar.