TOP

Club Brillant showt zes jaar overzicht op Amsterdam Fashion Week

Brillenclub Club Brillant showt al zes jaar op de AIFW en liet als eerbetoon aan de modeweek een overzicht zien van collecties die in deze tijd de revue passeerden.

De Amsterdam International Fashion Week 2010 werd zondagavond afgesloten met de show van Club Brillant. De bomvolle zaal bewonderde vol enthousiasme een legioen aan Nederlandse modeontwerpers en hun mooiste creaties. Een eindeloze rij van bijna zestig modellen, meer dan ooit op deze catwalk, showden ontwerpen van Daryl van Wouw, Elsien Gringhuis, Monique Collignon, LEW, LaDress, Mada van Gaans, MalouseBastiaan, Ontfront, And Beyond, Michael Barnaart van Bergen, Jeroen van Tuyl, Bibi van der Velden en Ilja Visser.

Brillen
Het was een show van opticiens dus werden de ontwerpen hier en daar afgestyld met de nieuwste zonnebrillen van Sama Eyewear, Loree Rodkin by Sama en Badgley Mischka, drie merken uit Los Angeles die exclusief bij de Club Brillant opticiens verkocht worden.  Om dit eerbetoon aan zes jaar AIFW een extra bijzonder tintje mee te geven, werd er speciaal voor deze gelegenheid onder luid applaus een aantal jurken van Percy Irausquin geshowd. Irausquin overleed in 2008 op 39-jarige leeftijd. Zijn flamboyante stijl en overdadig kleurgebruik zijn nog niet vergeten en vormden een prachtige afsluiting van de show.

Bekijk hier de show