TOP

Claudia Sträter op zoek naar items uit oude collecties

Claudia Sträter opent binnenkort een tijdelijke vintage store in haar winkel aan het Rokin en is op zoek naar items uit oude collecties. Het merk bestaat 42 jaar.

In de winkel zullen items uit het archief van 42 jaar Claudia Sträter te vinden zijn. Denk aan jasjes en jurkjes uit de jaren ’70, broekpakken uit de jaren ’80 en items uit de campagne met bekende Nederlandse vrouwen die in de jaren ’80 model stonden voor Claudia Strater, maar ook blouses en jassen uit de jaren ’90 en ’00.

Duik in de kast
Voor deze tijdelijke vintage store vraagt de modeketen alle vrouwen een duik in hun kast te nemen. Iedereen die een vintage Claudia Sträter naar een van de verkooppunten brengt, ontvangt €30,- korting op een aankoop uit de nieuwe zomercollectie. Wie een van de door Claudia Sträter geselecteerde kledingstukken die op de Facebook-pagina worden getoond in haar kast vindt, krijgt €100,- korting.

Dress for Succes
Naast de korting steun je direct een goed doel: de opbrengst van de vintage kleding gaat naar Dress for Succes, een stichting die werkzoekenden aan een goede sollicitatie outfit helpt.

“Met deze actie willen we oud en nieuw met elkaar verbinden en laten zien hoe tijdloos en toch modieus het merk door alle jaren heen is”, aldus Marion Breij, brandmanager Claudia Sträter, in een persbericht.

Kleding kan ingeruild worden bij alle Claudia Sträter-filialen (met uitzondering van de Bijenkorf) vanaf vrijdag 30 maart tot 22 april 2012. In de winkel aan het Rokin 136 is de tijdelijke vintage store geopend in het weekend van 4, 5 en 6 mei 2012.

Volg de actie ook op twitter via de hashtag #duikindekast.