TOP

Claesen’s introduceert denim collectie

Cleasen's dat van oorsprong een bodyfashionmerk is voor vrouwen en kinderen heeft aangekondigd met jeans voor jongens en meisjes te starten. De eerste denimcollectie staat gepland voor winter 2009/2010.

Claesen’s brengt voornamelijk kleurrijk printondergoed en reageert op vraag uit de markt naar spijkerbroeken van Claesen’s. Daarmee is het merk niet de eerste met een combinatie van ondergoed en denim. Bjorn Borg, Vingino en Salty Dog gingen het merk al voor, maar Claesen’s gaat er wel een andere draai aan geven met denim in verschillende kleuren.

De broeken gaan variëren van smal tot baggy en er komen naast denim ook meteen ribcords en fluwelen modellen uit in verschillende kleuren en wassingen. Tegelijk komt er een accessoirelijn van riemen en natuurlijk bijpassend ondergoed. Het detail waar Cleasen’s denim aan te herkennen is, houdt het merk nog geheim. De denimlijn wordt gelanceerd op de Kleine Fabriek van januari 2009.

Claesen’s Schoenen

Met tricot ondergoed, pyjama’s, jurkjes, joggingbroeken, jacks, accessoires, zwemkleding en nu dus denim is de collectie nog niet compleet. Er wordt gewerkt aan de ontwikkeling van Claesen’s Schoenen. Daarin ging Vingino Footwear het merk al voor.