TOP

Circle of Gentlemen lanceert casuallijn ‘Club Collectie’

Circle of Gentlemen komt winterseizoen 2012-2013 met een nieuwe lijn voor mannen, de Club Collectie. Deze is meer casual met vintage wassingen en een sportievere styling.

Met de Club Collectie richt Circle of Gentlemen zich op de casual chique markt. Zo bestaat de collectie onder andere uit jeansshirt met een vintage wassing en sportief gebreide blazers. Eigenaar van het bedrijf, Michel van Kommer vertelt: “We blijven ons verder ontwikkelen en daar hoort de casuallijn bij.  Deze is overigens niet aan één specifieke leeftijdscategorie gebonden: zowel ik als mijn vader kan het dragen.” Over het prijsniveau en het distributie- en selectiebeleid kan hij op dit moment nog niets vertellen.  

Catwalkshow
De nieuwe lijn wordt samen met de nieuwe wintercollectie op 16 januari op de catwalk in Amsterdam aan retailers, pers en internationale agentschappen gepresenteerd.  “We sturen volgende week de uitnodigingen de deur uit. Wie er bij wil zijn moet snel zijn, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar”, aldus van Kommer.

Lees in de mannenmodespecial (uitgave half januari) meer over deze nieuwe lijn. Ook vertelt Van Kommer over de shop-in-shop systemen en de het reilen en zeilen van het merk in tijden van crisis.