TOP

Cheap Monday lanceert webshop, denim woordenboek van Tenue de Nîmes en Levi’s opent pop-up [nieuwsoverzicht]

Cheap Monday gaat online verkopen, Tenue de Nîmes geeft een spijkerbroekenwoordenboek uit en Levi's opent een tijdelijke winkel voor vrouwen.

Cheap Monday webshop
Cheap Monday is één van de weinige merken die nog geen webshop heeft, maar het Zweedse merk is overstag. De webshop van Cheap Monday moet nog voor het einde van dit jaar de lucht in zijn en wordt toegankelijk voor 18 Europese landen.

 

Het Denim Woordenboek
De Amsterdamse winkel Tenue de Nîmes heeft samen met het Centraal Museum Utrecht een spijkerkbroeken woordenboek samengesteld. In het woordenboek staan de termen die elke jeansfanaat hoort te kennen.

 

The Denim Dictionary verklaart zowel bekende termen als ‘Bell-Bottom’ en ‘Stone-Washing’ maar ook minder bekende, zoals ‘Density’ en ‘Honeycombs’. De papieren publicatie is exclusief verkrijgbaar bij Tenue de Nîmes. De online versie is gratis te downloaden.

Levi’s popt up
Levi’s heeft een ‘ladies only’ pop-up store geopend aan de Kalverstraat in Amsterdam. In de tijdelijke winkel ligt naast de reguliere Curve ID-spijkerbroeken, de nieuwe Levi’s Revel-collectie. De jeans in deze lijn worden geproduceerd met Liquid Shaping Technology, dat volgens het Amerikaanse jeansmerk zorgt voor een liftend effect. Revel jeans zijn net als de Curve ID verkrijgbaar in Slight Curve, Demi Curve of Bold Curve.

 

De tijdelijke winkel is nog geopend tot 10 november:
Maandag 12:00 – 18:00
Dinsdag-zaterdag 10:00-18:00 (donderdagavond tot 21:00)

Zondag 12:00 – 18:00