TOP

Centre Neuf heropent in de Utrechtsestraat

Donderdag 5 februari heropende Centre-Neuf haar deuren in een nieuw pand in de Amsterdamse Utrechtsestraat. De vrouwenmodewinkel is verhuisd van nummer 139 naar nummer 120.

In 2007 opende conceptstore Centre Neuf de eerste vestiging op nummer 139 in de Amsterdamse Utrechtsestraat. Acht jaar is de vrouwenmodewinkel verhuisd naar de overkant van de straat. Hier wordt het modeaanbod gecompleteerd met een City Street Spa.

Centre NeufCentre Neuf

Interieur

De nieuwe winkel van Centre Neuf is dieper dan de oude en het interieur heeft een totaal ander interieur. In de oude winkel domineerden retrokleuren als oranje en rood, terwijl de nieuwe winkel in frisse pastelkleuren is uitgevoerd. De collectie van Centre Neuf bestaat uit merken als Kenzo, Avelon, Iro, Vanessa Bruno, Carven, Pomandère, Kiss and Tell, Athé by Vanessa Bruno, American Vintage, Ganni, Denham en Avril Gau.

Centre NeufCentre Neuf 

City Street Spa

City Street Spa verzorgt in de winkel van Centre Neuf diverse beautybehandelingen met de focus op nagels en wenkbrauwen. City Street Spa heeft al een vestiging op de Prinsengracht waar diverse beautybehandelingen worden gegeven. Het is voor het eerst dat City Street Spa een pop-up heeft in een andere winkel.