TOP

Celebrities ontwerpen voor non-profitmerk Leny

Non-profit kledingmerk Leny werkt samen met Helena Christensen, Christy Turlington en Diane Von Furstenberg in de strijd tegen klimaatverandering.

Het pas opgerichte kledingmerk heeft celebrities gevraagd een trendy kledingstuk te ontwerpen dat hun opvatting over milieuvriendelijkheid weerspiegelt. Tot nu toe hebben Helena Christensen, Christy Turlington en Diane Von Furstenberg hun medewerking al verleend.

De ontwerpen van deze bekende dames zijn gelabeld met een Leny-etiket en komen als limited-edition uitgebracht. De quasi unieke stukken zijn wereldwijd te koop in prestigieuze boetieks en via de webshop. De winkel Verso in Antwerpen verkoopt de ontwerpen ook.

Dit jaar steunt het non-profit kledingmerk ‘The Climate Project’, een milieuorganisatie dat is opgericht door oud vice-president Al Gore.  Dit betekent dat de gehele nettowinst van de ontwerpen gedoneerd wordt aan de The Climate Project. Het is niet voor niets dat Leny de volgende slogans hanteert: ‘Design for a cause and save the planet’ en ‘Fashion in the service of the environment’.