TOP

Catwalk Studio van Allstream Lifestyle

Videoproductiebedrijf Allstream Lifestyle timmert flink aan de weg met haar Catwalk Studio. In de studio kun je terecht voor video's voor je webshop of website, dvd's en online lookbooks.

De catwalk studio is uitgerust met een eigen visagie- en kleedruimte, zodat ontwerpers, labels en webshops video’s kunnen laten maken van hun nieuwe collectie.

Allstream maakt van die beelden een internetvideo of een DVD. Ook produceert de videoproductiemaatschappij webshopvideo’s van een hele collectie. Dat kan een compilatie zijn van drie minuten waarin de gehele collectie wordt getoond.

Maar wat ook kan is dat per kledingsetje een aparte videopresentatie van ongeveer 10 seconden wordt gemaakt. Volgens het bedrijf een must, want uit een eigen onderzoek van Allstream onder honderd vrouwen blijkt de voorkeur uit te gaan naar een videopresentatie in plaats van wat foto’s. Inmiddels hebben diverse merken al gebruik gemaakt van de studio.

Bekijk hier enkele voorbeelden.

Een andere mogelijkheid is een korte videopresentatie van 10 a 15 minuten, waarin een onderdeel van een collectie wordt geshowd op de catwalk. Op deze manier kunnen de online shoppers op een snelle en uitstekende manier de collectie bekijken.

Mobiel
Het webshopfilmpje kan ook gekoppeld worden aan de zogenaamde QR-code, waardoor de consument op zijn mobiel producten en video’s kan bekijken en ook meteen wat kan kopen.

Meer weten? Ga naar www.allstreamlifestyle.nl.