TOP

Cast komt met nieuwe modebeurs: Preview

Cast springt in het gat van Modefabriek met een nieuw event, Preview, op zondag 11 juli 2021 in Nieuwegein. De kleinschalige beurs wordt georganiseerd in samenwerking met een aantal modeagenturen.

Met Preview speelt Cast in op de vraag vanuit de markt voor een beurs in een kleine opzet, laat de organisatie in een persbericht weten. Het idee: inkopers kunnen in een ‘ongedwongen sfeer een groep agenten bezoeken die samen een duidelijk concept vormen’. De deelnemende agenturen vertegenwoordigen samen veertig merken. Het event vindt plaats op zondag 11 juli 2021 tussen 10:00 en 20:00 uur in het pand van Cast in Nieuwegein.

Nieuwe weg

Cast is een van de spelers die met een eigen event in het gat springt dat grote evenementen als Modefabriek en de modebeurzen in Frankfurt dit seizoen achterlaten. Andere modemerken en -agenturen verenigden zich al in initiatieven als de Lijnden Fashion Tour en de Open Showroomdagen (bekijk onze beurskalender voor inkoop lente-zomer 2022 voor het volledige overzicht). “Nu massale en ook veel internationale beurzen niet doorgaan, worden kleine initiatieven toegejuicht. Door in te spelen op deze vraag hopen we een nieuwe weg in te slaan en ook op modegebied services aan de markt te bieden”, schrijft de organisatie.

De deelnemerslijst bestaat uit de volgende merken:

– Anerkjendt

– Bask in the Sun

– Bboom

– Bon Parfumeur

– Blue de Genes

– Clean Cut Kopenhagen

– Colorful Standard

– Dr. Denim

– Edwin

– Elvine

– Faguo

– Fat Moose

– Forét

– Frnch

– Gabba

– Garment Project

– Gofranck

– Herschel

– Heroes on Socks

– Indi & Cold

– Kapten & Son

– Kangaroos

– Komono

– Knowledge Cotton Apparel

– Kronstadt

– Kultivate

– Law of the Sea

– Minimum

– Moves

– Narwal

– Nowadays

– Peak Performance

– Plain

– Resteröds (ondergoed)

– Revolution

– Saint Steve

– The Good People

– The Short Underwear

– Tiger of Sweden Jeans

– Woodbird

– Yoko Wool

Foto: Cast