TOP

Carlton gaat badmintonner Eric Pang sponsoren

Dunlop Slazenger International is met haar badmintonmerk Carlton een sponsorovereenkomst aangegaan met Eric Pang. Eric Pang, de huidige nr. 25 op de wereldranglijst in het enkelspel en momenteel in de competitie uitkomend voor de Deense topclub Vendsyssel Elite Badminton, heeft voor vier jaar bij Carlton getekend. De overeenkomst gaat in per 01 januari 2009.

Pang zal worden voorzien van hoogwaardige Carlton badmintonrackets en -tassen. In de individuele toernooien zal Pang bovendien spelen in Carlton wedstrijdkleding.
Eric Pang zegt: ‘ In het nieuwe jaar staat voor mij progressie centraal, niet alleen in trainingsarbeid, competitie en ranking maar ook in materiaal en samenwerking. Ik heb de nieuwste hoge specificatie rackets van Carlton uitgebreid kunnen testen. Het Carlton materiaal voldoet perfect aan de door mij gestelde eisen, de communicatie en de samenwerking van het merk met mij als speler is uitermate professioneel te noemen. In de Europese top van het badminton zie ik een groot aantal Carlton spelers. Het imago van het merk is uitermate sterk en is daarom voor mij een uitstekend referentiekader’.