TOP

Bugaboo Viktor & Rolf in september verkrijgbaar

In september gaat hij uitgeleverd worden: de limited edtion van de Bugaboo ontworpen door Viktor & Rolf. In 'My First Car' zijn allerlei kenmerken verwerkt van een 'echte' auo.

Designerlabel Viktor&Rolf heeft allerlei autokenmerken aan de nieuwe versie van de Bugaboo Cameleon toegevoegd. De kinderwagen, die straks voor 1500 euro exclusief voetenzak in de winkel staat, is uitgebracht op een grijs chassis, met authentiek grijze autosportstof, leerachtige zonnekap en stuurbekleding, waarvan de duw- en draagbeugel met de hand zijn gestikt. Velgen en kentekenplaat Door de zogenaamde achterruit van de zonnekap kun je naar je kind kijken terwijl het van het uitzicht geniet. De achterwielen van ‘My First Car’ zijn uitgerust met zilverkleurige velgen en het iconisch Viktor&Rolf embleem. Zowel de voetenzak als de achterkant van de wieg hebben een kentekenplaat met de tekst ‘bb – hartje – V&R’. Eerder werkte Bugaboo al samen met Missoni, Marc Jacobs, Paul Frank en Bas Kosters.

Deel je verkoopervaring…
De Bugaboo Cameleon3 by Viktor&Rolf is vanaf september 2012 verkrijgbaar bij geselecteerde winkels en zolang de voorraad strekt. Heb jij hem soms georderd? Deel dan je verkoopervaringen met Bengels hieronder!