TOP

Bubble London trots op Britse kinderlabels

Op 19 en 20 juni 2011 vindt in het Business Design Centre in Islington Londen de kindervakbeurs Bubble London plaats. Natuurlijk vind je er Engelse labels.

Bubble London is een compacte beurs met een gemoedelijke sfeer. De organisatie licht een tipje van de sluier op met een greep uit het Britse aanbod.

Hucklebones: de collectie voor zomer 2012 roept beelden op van een traditionele Engelse picknick.
Helen Gordon: sprookjes en folklore zijn de inspiratiebron voor de printjes op kleding en papierwaren. De nostalgisch getinte collectie is gemaakt in kleine ateliers in Noord Wales en Birmingham.
Emile et Rose: echt wat je noemt klassiek Engels met veel lichtblauw en roze.
Aravore: in Londen ligt de bakermat van dit handgemaakte en duurzame kinderkledingmerk met een hoofdzakelijk gebreide collectie.
Nicki Macfarlane: klassieke Engelse kleding voor (echte) prinsen en prinsessen. Nicki Macfarlane was de ontwerpster van de kleding van de bruidskinderen van Kate en William.  
Belle and Boo: een op en top schattige collectie met vintagekonijntjes en olifantjes van de Engelse illustratrice Mandy Sutcliffe.
Organics for Kids: ingetogen collectie van de winnaar van de Engelse Natural Organic Awards in de categorie Best Textile Product.
Pixie Dixie: nachtkleding met geinige printjes.
Green Kids: kinderlijn van het babylabel Green Baby.

Andere Britse labels te zien op Bubble London: Inch Blue, Beau Loves, I Love Gorgeous, de schoenencollectie Pippo, het kinderbrillenmerk Zoobug, K for Keeps en het cadeaulabel Trousseau.