TOP

Brunotti wil met preview nieuwe showroom openen

De verbouwing van de showroom van Brunotti in het Brandboxx Sports Business Center verloopt voorspoedig. Het merk wil volgende maand, tijdens de preview in het SBC, de venieuwde ruimte openen.

In woelige tijden van de huidige recessie besluit Brunotti juist nu om te investeren, onder andere met een totaal vernieuwde showroom en een nieuw shop-in-shop systeem.

De oude showroom krijgt een volledige make-over en is compleet gestript, van plafond tot vloer. Tevens wordt de showroom zo’n 25 vierkante meter ruimer. In de vernieuwde showroom wil Brunotti een gevoel van Feelin’ Good uitstralen. Dit wordt gerealiseerd door gebruik van grote visuals, ruime werkplekken, natuurlijke materialen en kleuren en een overzichtelijke presentatie van de collectie en etalage concepten. Op deze manier krijgt de detaillist meteen een beeld van hoe de verschillende kleurbeelden in de winkel gepresenteerd kunnen worden.

Het concept van de verbouwing ligt in het verlengde van het nieuwe shop-in-shop systeem. Deze is ontwikkeld en gebouwd door WSB Interieurbouw. Dat bedrijf heeft ook de nieuwe showroom gemaakt. In Nederland zullen dit jaar nog tien nieuwe shop-in-shops worden geplaatst. De eerste is reeds geplaatst bij Daka Sports United in Rotterdam. Ook zijn de eerste aanvragen uit het buitenland binnen gekomen en de verwachting is dan ook dat dit concept het komende jaar ook Europees verder uitgerold zal gaan worden.

De showroom zal feestelijk geopend worden tijdens de National Preview op 13 juli in het SBC in Leusden. De Vage Gasten, een kunstenaarscollectief waar Brunotti mee samenwerkt,  komen live-art maken en muziek draaien. Dit past perfect bij het thema van de National Preview, namelijk Be Streetwise.