TOP

Brunotti salesteam Nederland gaat uitbreiden

Tegen de huidige economische stroom in, gaat het Brunotti salesteam per 1 januari 2010 uitbreiden.

De laatste seizoenen heeft het board- en lifestylemerk Brunotti een flinke groei doorgemaakt en daardoor vindt er een aantal wijzigingen plaats binnen het Brunotti salesteam. Deze wijzigingen zijn ingezet om de positieve spiraal waar Brunotti in verkeert, voort te zetten.

Ter versterking van het salesteam is Margot van Leussen per 1 december aangetrokken. Met haar liefde voor strand, water- en wintersport past zij perfect bij het merk. Zij is verantwoordelijk voor het rayon Noord en West Nederland en een goede vrouwelijke aanvulling tussen de mannen van het huidige team.

Jerry Hesselink zal naast zijn sales werkzaamheden, zich vanaf 1 januari ook gaan richten op productontwikkeling. Hij behoudt een aantal klanten in zijn rayon in het midden van het land en zal daarnaast als Junior Productmanager er taken bij krijgen. Bart Lodewijkx zal vanaf 1 januari verantwoordelijk zijn voor een groot gedeelte van de key accounts en Michel van Deursen zal vanaf die dag verantwoordelijk zijn voor de verkoop van Brunotti in Zuid Nederland. De nieuwe distributie partner G-Force vertegenwoordigt Brunotti in België en Luxemburg.

T Margot:  + 31 (0) 6 11 02 48 31

T Jerry:     + 31 (0) 6 52 63 41 71

T Bart:      + 31 (0) 6 50 62 60 10

T Michiel:  + 31 (0) 6 29 01 26 26