TOP

Brunotti gaat samenwerking aan met Vage Gasten

Het boardsports- en lifestyle merk Brunotti gaat samenwerken met kunstenaarscollectief 'Vage Gasten'. Brunotti stimuleert jong talent met hun creativiteit.

Volgens Brunotti heeft het collectief een perfecte combinatie van enthousiasme, eigenzinnigheid en originaliteit. Samen met de Vage Gasten introduceert Brunotti nu een limited edition. De Vage Gasten bestaan uit vijftien creatieve jongens die ruim een jaar geleden bij elkaar kwamen met een lege portemonnee, creativiteit en talent. Gewapend met stiften, platen, foto toestellen, videocamera’s en een berg aan vrijkaarten werden eigen feesten georganiseerd en drongen zij zich aan bij elke gewillige of ongewillige organisaties. Nu gaan ze in samenwerking met Brunotti de lijn ‘Aan met ons’ ontwerpen.

Een vast element van Vage Gasten is het ‘live painten’, waarop de gehele kledinglijn op gebaseerd. De Vage Gasten hebben hun favoriete winkels samengesteld in heel Nederland. In juni zullen er rondom deze lijn diverse winkelacties en evenementen plaatsvinden in Utrecht, Amsterdam, Groningen en Scheveningen.