TOP

Broekenmerk MMX naar Tuerlings Fashion Group

MMX is het nieuwe merk in het portfolio van het Brabantse agentschap Tuerlings Fashion Group. De collectie bestaat uit een ruime keuze broeken als chino's en jeans.

MMX is een nieuw merk van broekenfabrikant Meyer-Hosen AG uit het Duitsse Denklingen en richt zich op de consument van 35 jaar en ouder die op zoek is naar betaalbare, modisch uitgewerkte chino’s of jeans met uitgewerkte details en draagcomfort. De prijsklasse van deze nieuwe, moderne MMX collectie beweegt zich tussen €119,- / €179,- verkoop. Ook deze MMX collectie zal ondersteund worden met Never Out of Stock voorraad.

Ervaring
Tuerlings meldt over de samenwerking: “Meyer-Hosen behoort al jaren tot één van de drie grootste broeken fabrikanten in Europa en heeft een indrukwekkende geschiedenis in het vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige broeken tegen een betaalbare prijs. Wij zijn dan ook zeer verheugd om het merk MMX op de Nederlandse markt te introduceren.”

De collectie van MMX is te zien op de Men’s Fashion Fair in Amsterdam, Man & Zo in Brandbox Almere en Premium in Berlijn.
Meer info: 013 467 11 52