TOP

British Indigo vestigt zich in Cast

Een opvallende stap van British Indigo: na de recente doorstart neemt het mannenmodemerk nu zijn intrek in het door schoenen gedomineerde Cast in Nieuwegein. Vanwaar deze move?

Een showroom in een inkoopcentrum dat wordt gedomineerd door schoenen, accessoires en tassenmerken. Het is niet de meest voor de hand liggende stap voor een mannenmodemerk. Toch heeft British Indigo besloten om zich aan te sluiten bij Cast in Nieuwegein. De showroom, die herkenbaar in de huisstijl van fris blauw is gestyled, ziet er volgens een persbericht strak en uitnodigend uit.

Toegankeljk maken

Over de stap zegt sales manager Jacco de Koeijer het volgende: “Cast is voor ons ideaal omdat dit het meest centrale inkoopcentrum van Nederland is en daardoor zeer toegankelijk. Het biedt ons een prettige representatieve, efficiënte werkplek met een meedenkende backoffice en receptie.” Voor enkele confectieretailers is Cast bekend terrein, omdat zij ook schoenen verkopen. De Koeijer spoort andere merken ook aan om eens bij Cast te gaan kijken. “Voor diegenen die daar nog niet in thuis zijn, zou dit wellicht een kruisbestuiving kunnen opleveren. Ik zou textielagenten zeker aanraden zich hier te vestigen, omdat er veel faciliteiten erg goed geregeld zijn zoals veiligheid, service, parkeergelegenheid, een restaurant, receptie met fax en ontvangst zaken.”