TOP

Bread & Butter geeft early bird korting

De Berlijnse modebeurs Bread & Butter geeft een korting aan exposanten die zich voor 15 april inschrijven.

Bread & Butter geeft een early bird korting aan merken die zich voor 15 april aanmelden als exposant op de modebeurs. Deze merken betalen in plaats van 249 euro per vierkante meter 149 euro per vierkante meter.

Vertrouwen herstellen

De korting wordt aangeboden om het vertrouwen van merken in Bread & Butter te herstellen. De beurs ging in december failliet. De merken die zouden exposeren op de show hebben nog steeds hun aanbetaling van 50 procent niet ontvangen: ze moeten afwachten wat de curatoren doen, zo vertelt de marketing manager van een modemerk aan Drapers.

Bread & Butter Tradeshow

Het nieuwe Bread & Butter gaat verder in een ander bedrijf; Bread & Butter Tradeshow. Exposanten hoeven niet bang te zijn dat het faillissement van Bread & Butter de nieuwe beurs zal beïnvloeden, zo schrijft oprichter Karl Heinz Müller in een brief aan exposanten. “Het nieuwe bedrijf is niet beïnvloed door het faillissement en is voorzien van de benodigde fondsen om de komende evenementen te kunnen realiseren. Alle aanbetalingen zullen worden beheerd door een accountant op een extra beveiligde rekening zodat we onze exposanten de grootst mogelijke financiële zekerheid kunnen bieden.”

Bread & Butter Tradeshow vindt dit jaar plaats van 7 tot 9 juli op Airport Berlin-Tempelhof.