TOP

Brandboxx Almere in jury Cultuurnacht Almere

Brandboxx Almere is vertegenwoordig in de jury van de MAF Fashion Battle tijdens de Cultuurnacht Almere, die op zaterdag 12 september 2009 wordt gehouden.

Cultuurnacht Almere is een outdoor festival waarmee het culturele seizoen wordt ingeluid. Het modeproject MAF Fashion Battle organiseert deze avond op uitnodiging van Museum De Paviljoens een modeshow. Plaatselijke modeontwerpers Maison de C, samiraALGOE, Breedz en Màngel Ichelo presenteren hun collectie met straatmodellen uit Almere in de hoofdrol. De winnende modeontwerper krijgt de kans om zijn of haar collectie op 18, 19 en 20 september 2009 in het museum aan het publiek te tonen én een prijzenpakket die hem of haar moet stimuleren om de zakelijke markt te betreden en een modelijn op te zetten.

Eén van de juryleden is Tino Exposito, salesmanager Brandboxx Almere. “Het is belangrijk om binnen de Almeerse gemeenschap dergelijke initiatieven te ondersteunen. Het is een duidelijk signaal dat we meer zijn dan een modegroothandelscentrum. Ik heb er zin in en ben nieuwsgierig naar creativiteit van de volgende generatie modeontwerpers en de modellen die de creaties op de catwalk showen”, zegt Exposito in het persbericht.