TOP

Brandboxx Almere 10 jaar

Het is deze maand precies tien jaar geleden dat Brandboxx Almere (begonnen als Mode Centrum Almere) zijn deuren opende. Dat vierde het inkoopcentrum gisteren met een traktatie voor exposanten van het eerste uur.

Ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum van Brandboxx Almere werden de medewerkers van Bodewes Fashion, Brandtex, Gelco/Haanappel, Cecil, Lauterslager, Street One, Lerros, Martomod, Peppercorn, Poiesz, Broadway, S.Oliver, Setterhouse en René Diepgrond verrast met een taart. Deze bedrijven zijn er al vanaf de start van het inkoopcentrum in Almere bij.

Stabiel

“Op dit moment zijn er zestig exposanten en het is heel bijzonder dat zoveel merken hier al tien jaar zitten. We hebben een stabiele bezettingsgraad”, zegt Bianca Galjee, Project Manager Brandboxx Almere. “We zien in de toekomst niet alleen rol voor ons als inkoopcentrum, maar ook zullen we onze rol als informatieplatform in de toekomst nog verder uitbreiden, bijvoorbeeld door middel van beurzen, congressen en andere evenementen.”

Beleving

Showroomhouder Joost de Jager, country manager van Lerros, denkt als lid van de huurderscommissie graag mee over de toekomst. “Het is nu tijd voor een volgende stap in het gebruik van dit gebouw. Kleding is gevoel en emotie. Er moet daarom meer beleving in het gebouw zijn, het stuk fashion visualiseren. Als exposanten kunnen wij meer een rol spelen in hoe het centrum eruit ziet, voor al die bezoekers die hier elke maand komen en voor degenen die hier nog nooit zijn geweest. Dat is een streven voor 2012.”

Nieuw

Brandboxx Almere heeft ook een aantal nieuwe merken aan zich weten te binden: Oscar B, Kunert Fashion en Quick openen er een nieuwe showroom. Daarnaast hebben Converse, Nickelson, Setterhouse en Tom Tailor hun huurcontract verlengd, waarvan de laatste twee merken met 5 jaar. ELA Fashion (met de merken Brandtex, Jensen, Share Female, Ciso, Signature en sinds kort Imitz) breidde bovendien zijn showroom uit met extra vloeroppervlakte.