TOP

Brancheorganisaties tussenpersonen organiseren Dag van de Agent

Brancheorganisatie VNT (Verbond Nederlandse Tussenpersonen) organiseert op vrijdag 19 april 2013 de Dag van de Agent in Feyenoord stadion De Kuip.

Samen met brancheorganisaties VIA (Vereniging Interieur Agenten), NVKT (Nederlandse Vereniging Kleding en Textielagenten en importeurs) en Vimagro (Vereniging van Groothandelaren, Importeurs, Exporteurs van Agenten in Schoeisel) is het plan opgevat om jaarlijks een gezamenlijke Agentendag te organiseren.

Op het programma staan sprekers als Hans Biesheuvel, voorzitter MKB-Nederland en Harry Bijl, branchemanager Retail en Innovatie bij CWB-Mitex, die de aanwezigen informeren over de ontwikkelingen in de handel en de positie van de handelsagent in de keten. De dag wordt afgesloten door de LEF-ACADEMY. Zij zullen nader ingaan op de vraag “waar is de DURF van de handelsagent gebleven?.”

Samenwerking en visie

Het VNT en haar partners realiseren zich dat heden ten dage samenwerking en visie heel belangrijk is. Een dag als deze moet ook een ontmoetingsplaats zijn tussen ondernemers werkzaam in diverse branches, waarbij men met elkaar in gesprek gaat. Natuurlijk is er volop ruimte voor gezelligheid.

Voor meer informatie:

VNT (Verbond Nederlandse Tussenpersonen), De Lairessestraat 131-135 1075 HJ Amsterdam, Tel: 020-3057732, Fax: 020-6710974, E-mail: info@vnt.nl