TOP

Boudoir nieuwe bodyfashionbeurs in Berlijn

Na Five Elements komt er dit jaar nog een nieuwe bodyfashionbeurs in Berlijn: Boudoir Berlin. De beurs, die in de Delight Studios plaatsvindt, richt zich op lingeriemerken in het hoger segment.

Boudoir Berlin is een initiatief van Mayouri Sengchanh en Dominique Cherpin. Zij zijn met hun agentschap Exalis al jarenlang betrokken bij de promotie van grote Franse beurzen in Europa. Daarnaast werken zij als trendbureau samen met Aubade en Felina. Dit meldt Fashion United.

Boudoir streeft naar een glamoureuze setting en is in gesprek met merken als Marlies Dekkers, Blush, Eres en Valisere voor deelname aan de beurs. Mayouri Sengchanh en Dominique Cherpin willen Boudoir Berlin twee keer per jaar organiseren. Voor de wintereditie denken de initiatiefnemers bijvoorbeeld aan het tonen van loungewear en yogalabels. Ondanks de vestiging van de beurs in Berlijn, richt het evenement zich ook op bezoekers uit het buitenland. Boudoir Berlin valt samen met de Berlin Fashion Week en de beurzen Bread & Butter en Premium.