TOP

Bodyfashion Tradefair trendverslag deel III

Tijdens de afgelopen Bodyfashion Tradefair, die van 22 tot en met 24 augustus gehouden werd in het Bodyfashion Center te Amersfoort, vielen een aantal trendy collecties op. In trendverslag deel I tot en met deel III is een overzicht te vinden van de meest opvallende, leuke en inspirerende collecties en trends.

Benieuwd naar de merken en trends van de Bodyfashion Tradefair beurs? Bekijk deel III van het verslag hieronder. Klik hier voor deel I of deel II

After Eden en Puma
After Eden  en Puma gebruiken (soms bijna fluorescerende), stralende beachkleuren voor jong ogende, comfortabele bh’tjes, slipjes en ondergoed. Zo lijkt de wereld heel wat vrolijker en zonniger.
Meer informatie: After Eden of Puma. 

Aubade
Aubade brengt sexy luxe lingerie, o.a. met jarretelles.
Meer informatie: Aubade.  

Simone Pèréle
Simone Pèréle heeft een schitterend lingeriesetje in donker roze, waarbij het filigraine kant aandacht trekt.
Meer informatie: Simone Pèréle.

Handkant
Handkant is ontworpen door lingerie/couturière Margreet van Dam van firma Merckwaerdigh in Rotterdam, die deze handversieringen via het internet verkoopt. Een leuk accessoire om in uw shop iets extra´s te verkopen.
Meer informatie: Margreet van Dam

DKNY
Donna Karen New York komt met een prachtige lingerieset, met rode schouderstraps en rode biesjes aan de slip, waarbij het felle rood hier en daar sophisticated afgezwakt wordt door het chique, grijze filigraine kant.
Meer informatie: DKNY

Impressie uit de lingerieshow
Layering: slipjes over (bedrukte) leggings, bh tops over bh tops, hemdjes over hemdjes. Strak elastische bodyshapers in lagen, pofbroek en rokje nachtgoed (lingadore), fifties BB of Pepita ruitjes bij Femilet,  modieuze maternity lingerie bij Anita;  grappige roesjes details achter op (nacht) shortje bij Uncover;  pikante lingerie met sexy corsetry veterdetails en prachtige kousen( en schoentjes), luxe goudborduursels; lieve meisjesachtige retro setjes en nog wat Vive Maria voorbeelden aan het eind van de show.