TOP

Bodyfashion Tradefair: 12 tot en met 14 februari 2012

Van 12 tot en met 14 februari vindt de Bodyfashion Tradefair plaats.

In januari 2006 heeft het Bodyfashion Center in Amersfoort zijn deuren geopend om een platform te kunnen bieden voor vraag en aanbod in de lingerie-, onder-, nacht-, been-, en badmode industrie. Inmiddels is het Bodyfashion Center uitgegroeid tot het mekka van de gehele bodyfashion industrie.

7 nieuwe bedrijven openen showroom
Na de enorme groei van permanente showrooms in 2011 zal een zevental bedrijven hun deuren in januari openen. De Vereniging Bodyfashion Nederland heet Tiba Fashion, Naturana Mode, Sedna Bodywear, Agenturen Sylvie Elsermans, Van Schijndel, Scala en Sjjans van harte welkom.

Bodyfashion Tradefair
Naast de permanente showrooms zal het Bodyfashion Center ook ruimte bieden aan tijdelijke beursdeelnemers van de Bodyfashion Tradefair, die van 12 t/m 14 februari 2012 zal plaatsvinden. In een winters decor zullen de klanten geattendeerd worden op de trends voor winter 2012/2013 en zullen de orders geplaatst kunnen worden.

Nieuwe merken op Tradefair
Naast een groot aantal vertrouwde merken op de beurs zal het merkenaanbod ook versterkt worden met Lise Charmel, Replay, Wolfgang Behonek. De firma Albex Display & Design zal door het gehele Center prachtige presentaties verzorgen en Daily Deli zoals vanouds zorgen voor de innerlijke mens. Sessibon verzorgd dit maal op het terras van de 2e etage een trendpresentatie door middel van korte, kleine shows.

Bodyfashion&zo
Vanaf februari zal ook Intres haar evenement BODYFASHION&ZO organiseren in het Bodyfashion Center. Genodigde merken presenteren 6 dagen lang hun collecties aan de leden van maandag 27 februari t/m maandag 5 maart.

De aftrap van het nieuwe seizoen wordt gegeven door de LinCherie groep. Zij organiseren op 5 en 6 februari de collecties in het Bodyfashion Center.

Voor het totale merkenaanbod kunt u de website raadplegen: www.bodyfashioncenter.com

Mocht u nadere informatie wensen dan kunt u uiteraard contact opnemen met de Vereniging Bodyfashion Nederland: tel.nr. 033-4968500 of via email: info@bodyfashion-nederland.nl